Βαθμολογία

Συγχαρητήρια παρά την ήττα!

Ο Θάνος Τέγος τόνισε στο «goaltrikala»: «Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο Μαρτίνο και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μέχρι το 75΄ήμασταν στο παιχνίδι και εκεί δεχθήκαμε μια κόκκινη που κατά την άποψη μου δεν ήταν για αυτό και ο αντίπαλος μας άνοιξε την ψαλίδα του σκορ στα τελευταία λεπτά του μας. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Τσαριτσάνη. Στην πρώτη προπόνηση βρήκα 10 ποδοσφαιριστές και σήμερα γυμνάστηκαν 18 άτομα. Η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ παρά το γεγονός ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας κλείνουν την πόρτα. Πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να ερθούν και οι ομάδες τους δεν τους επιτρέπουν».

Φόβοι για χιαστό του Φλιούκα!

Οι Φαρκαδόνιοι μετράνε 2 σημαντικές απώλειες από το ματς του Μαρτίνου. Οι Γεωργίου και Φλιούκας «λαβώθηκαν» στο ματς με τον Οπούντιο με τον πρώτο να εκφράζονται φόβοι για μηνίσκο και για τον 2ο χιαστό η κατάσταση των οποίων θα διαπιστωθεί πλήρως μετά την μαγνητική που θα κάνουν. Παράλληλα να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Γκαντιάς κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει καθώς ζήτησε το δελτίο του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην Φαρκαδόνα πάντως περιμένουν 4-5 παίκτες ερασιτέχνες και περίπου 4 παίκτες από την Γ΄Εθνική, ρίχνωντας τόσο ματιές σε ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Ψαχνών όσο και από την γειτονική Λάρισα ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τους Ζαφειρίου και Κουμπούρα οι οποίοι ζήτησαν να αποχωρήσουν χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι δεδομένο.