Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Αστέρα Βάρης ο Τσαφταρίδης

Σε οικείο έδαφος γύρισε την Τετάρτη (24/2) ο Γιώργος Τσαφταρίδης, μια και εντάχθηκε ξανά στο ρόστερ του Αστέρα Βάρης. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός έπαιξε την περσινή σεζόν στην ομάδα του Φώτη Θανέλλα, για να μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στον Ιωνικό, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος.

Έτσι, ο Τσαφταρίδης δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει τη νέα του ομάδα και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «O AΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Τσαφταρίδη Γιώργο για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ο εικοσιπεντάχρονος έχει αγωνιστεί ως οπισθοφύλακας και ως ακραίος επιθετικός στο παρελθόν σε Αθηναϊκό, Δόξα Βύρωνα, Χαραυγιακό. Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον ΑΟ Κυανούς Αστήρ Βάρης υπό τις οδηγίες του κ. Θανέλλα.

Συνέχισε την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στον Ιωνικό από όπου έλυσε την συνεργασία του κοινή συναινέσει για να ξανασμίξει ο δρόμος του με τον κ. Θανέλλα. Η οικογένεια του Αστέρα Βάρης του εύχεται να έχει μια πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά».