Βαθμολογία

Έκοψαν πίτα στον Προμηθέα

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας των τμημάτων Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

Ο Πρόεδρος του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» κος Σωτήρης Σουλουκος ευχήθηκε στις μικρές αθλήτριες και τους γονείς τους να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα τμήματα όλων των ηλικιών. Οι «τυχερές» της ημέρας παρέλαβαν δώρα που ήταν προσφορά των χορηγών του Συλλόγου, του βιβλιοχαρτοπωλείου «PAPERBOOK» (Χατζημιχάλη 74) και των καταστημάτων ειδών ρυθμικής γυμναστικής, χορού και μπαλέτου «BALLERIE» (28ης Οκτωβρίου 20) και «ΧΟΡΟΣ» (Ασκληπιού 32).

Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ευχαριστεί επίσης για την καθοριστική βοήθειά τους και τους υπόλοιπους χορηγούς του Συλλόγου, το ζαχαροπλαστείο «ΣΟΚΟΛΑ» (Χατζημιχάλη & Ρίζου), για την υπέροχη βασιλόπιτα, το ανθοπωλείο «ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ» (Χατζημιχάλη 51) και το μίνι μάρκετ-μπαλονοκατασκευές-μπαλονοσυνθέσεις (απέναντι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο), για την πανέμορφη διακόσμηση του χώρου, καθώς και τα ταπητοκαθαριστήρια «CARPETCLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ» (10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου), που στηρίζουν ενεργά όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου.