Βαθμολογία

O ΝΟΛ διοργανώνει το 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας διοργανώνει το προσεχές τριήμερο 26 – 28/02/2016 το 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Αντρών – Γυναικών «Τάσος Μαυρογιάννης – Ιωάννης Μπαλαμπάνης» για να τιμήσει τη μνήμη και τη μακροχρόνια ανιδιοτελή προσφορά των μελών του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Τάσου Μαυρογιάννη και Ιωάννη Μπαλαμπάνη.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας με συμμετέχουσες τις ομάδες: Ν.Ο.Λάρισας, Π.Α.Ο.Κ., Ηρακλή, Νίκη Βόλου, Ο.Υ.Κ. Βόλου, Ν.Ο.Β.Α.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ομάδες Ανδρών και Γυναικών από Θεσσαλία και Βόρειο Ελλάδα με σκοπό, πέραν της απόδοσης τιμών στους παράγοντες του συλλόγου, και την προετοιμασία τους για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στις κατηγορίες Α2 Αντρών και Γυναικών που συμμετάσχει και ο Ν.Ο.Λ. μαζί με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα ταξιδέψουν και οι ομάδες των υποδομών τους που θα παρουσιάσουν αγώνες επιδείξεων. Ταυτόχρονα το τουρνουά θα πλαισιωθεί από διάφορες διοργανώσεις:

1. Ομιλία – διάλεξη την Παρασκευή 26/02/2016 και ώρα 20:30μ.μ. με 22:00μ.μ. με θέμα τον αθλητισμό και την αποφυγή καπνίσματος στη ζωή των παιδιών και των νέων.Η διάλεξη είναι υπό την αιγίδα της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπό την εποπτεία του κ. Κωνσταντίνου Ι. Γουργουλιάνης Καθηγητή Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,Διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής, Πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

2.  Επίσημη έναρξη του τουρνουά το Σάββατο 27/02/2016 στις 17:00μ.μ. όπου θα γίνουν οι παρουσιάσεις των ομάδων και οι απονομές, βραβεύσεις και οι παρουσιάσεις των χορηγών – αρωγών του Ν.Ο.Λ.

3.  Διοργάνωση party Ν.Ο.Λ. το Σάββατο 27/02/2016 στις 22:00μ.μ. στοΜΥΛΟ 1927, Γεωργιάδου 53.

4. Η Καταραχιά πέτυχε 3ης πρώτες θέσεις και πανελλαδικά 1η , 2η και 3η επίδοση σε καλύτερους χρόνους  στα 800, 400, ΚΑΙ 200μέτρα που αγωνίστικε.

5. Επίσης ο Ν.Ο.Λ. ευχαριστεί τον κ.Δημητριάδη Απόστολο από τη συντονιστική επιτροπή αγροτών του μπλόκου Τεμπών για την ομαλή διέλευση της αποστολής.