Βαθμολογία

Τέλος από την Καλαμάτα ο Παναγιωτόπουλος

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητεί ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την Καλαμάτα. Ο 26χρονος επιθετικός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε ενταχθεί στο ρόστερ των «μελανόλευκων» το περασμένο καλοκαίρι έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή και έχοντας περάσει στη συνέχεια μεταξύ άλλων από Αναγέννηση Άρτας, Θερμαϊκό, Εθνικό Φιλιππιάδας και Αναγέννηση Καρδίτσας, είχε συνάντηση με τον Κώστα Καλογιαννίδη στον οποίο και εξέφρασε την επιθυμία του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως μετά και την αποχώρηση του Παναγιωτόπουλου, οι Γαλανόπουλος και Τορεζάνι είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα από το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, πίσω τους προσπαθούν να αφήσουν οι Μεσσήνιοι την εντός έδρας ήττα (2-1) από το Λουτράκι και να επικεντρωθούν στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναργειακό στο Άργος. Δικαίωμα συμμετοχής πάντως στον αγώνα με τους «λύκους» δεν έχουν οι τιμωρημένοι Τσιμικλής και Μπαντούνας, που συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.