Βαθμολογία

«Πάντα κάτι φταίει στον Κούγια»

Στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» απάντησε ο αντιπρόεδρος του Παναιγιάλειου, Γιώργος Μπέσκος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Γιώργος Μπέσκος τόνισε ότι η ομάδα του νίκησε δικαιότατα την ΑΕΛ επισημαίνοντας ότι «ο Παναιγιάλειος έχει δικαιωθεί από όλα τα πειθαρχικά όργανα». Αναλυτικά ο Γιώργος Μπέσκος:

«Κάποια πράγματα που είπε χθες ο Κούγιας ότι οι παίκτες μας κάθονταν ή ότι ο Παναιγιάλειος έχει καταδικαστεί για στημένα δεν ισχύουν και έχει άδικο. Ο Παναιγιάλειος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ νίκησε δικαιότατα και οι οπαδοί της Λάρισας το αναγνώρισαν. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Όλοι είναι επαγγελματίες. Υπάρχουν και τα αρμόδια όργανα τα οποία είναι για να λαμβάνουν αποφάσεις. Η ομάδα μας έχει δικαιωθεί από όλα τα πειθαρχικά όργανα και η επιτροπή έβγαλε την απόφαση. Δεν γίνεται όταν χάνουμε να μιλάμε για στημένα παιχνίδια αλλά έτσι και νικούσαμε να μην κάναμε κουβέντα. Ο κ.Κούγιας κάθε φορά που χάνει η ομάδα του στο ποδόσφαιρο κάνει τέτοιες κινήσεις. Δεν έχουμε κανένα ζήτημα με την ΑΕΛ. Μακάρι να ανέβει στην Α’ Εθνική. Πρέπει όμως και ο κ.Κούγιας να μάθει να μην αντιδρά έτσι όταν χάνει η ομάδα του και να σέβεται και τις άλλες ομάδες. Έχω την αίσθηση ότι όταν οι στοιχηματικές εταιρείες χάνουν χρήματα, πιστεύουν ότι είναι χειραγωγημένο ένα ματς. Δεν είναι δυνατό αυτό.
Αν έχει στοιχεία να τα λέει. Δεν μπορεί ο καθένας να τα λέει αυτά χωρίς στοιχεία. Είμαστε δικηγόροι και πρόεδροι σε επαγγελματικές ομάδες και πρέπει να προφυλάσσουμε τις ομάδες και το άθλημα.

-Για το θέμα των αδειοδοτήσεων: Αισθάνομαι κορόιδο όταν ο Παναιγιάλειος έχει φορολογική ενημερότητα και πληρώνει κανονικά τα πάντα και έχει την ίδια αντιμετώπιση με άλλες ομάδες που δεν είναι έτσι. Πρέπει να μπει επιτέλους μια τάξη στο ποδόσφαιρο. Ζήτησα από τον κ.Κοντονη να πάρει θέση αλλά δεν έγινε. Ζητάμε όσες ομάδες παίζουν στο πρωτάθλημα να είναι αδειοδοτημένες αλλά με όλες τις ανακαλύψεις και εφευρέσεις δεν συμβαίνουν άλλα.

-Για το εάν υπάρχουν στημένα ματς: Από την στιγμή που υπάρχουν δικογραφίες και έχουν τιμωρηθεί και άνθρωποι και εδώ και αλλού τότε υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Ωστόσο όταν λέμε κάτι θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένο.