Βαθμολογία

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα με Ντιναμό»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Κιέβου στάθηκε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, ο οποίος δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο έμπειρος μπακ των «πολιτών» εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου της αυριανής πρώτης αναμέτρησης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως η ομάδα του αν παίξει όπως ξέρει μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της ανοίξει το δρόμο για την οκτάδα, χωρίς όμως να παραβλέπει τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη ήττα την Κυριακή στο ματς με την Τσέλσι, αλλά πλέον είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι μια ευκαιρία για εμάς να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε στον επόμενο γύρο, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει και αύριο να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η Ντιναμό προέρχεται από διακοπή και αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές της θα είναι ξεκούραστοι, ενώ υπάρχουν και επιστροφές. Είναι μια ομάδα που παίζει χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» ήταν τα λόγια του Ζαμπαλέτα.