Βαθμολογία

Απέκτησε έναν, αποδέσμευσε έναν η Επισκοπή

Την απόκτηση του Δημήτρη Κοκονάκη ανακοίνωσε την Τρίτη (23/2) η Επισκοπή. Ο υψηλόσωμος αμυντικός εξέφρασε τη χαρά του για την έκβαση της υπόθεσης, ενώ δήλωσε ότι θέλει να συμβάλλει στην παραμονή της κρητικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Κοκονάκη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γεννηθεί στις 22/5/96, έχει ύψος 1.90 και ζυγίζει 80κ..

Ο Δημήτρης Κοκονάκης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις μικρές κατηγορίες (υποδομές) στον Πλατανιά Χανίων, πέρασε από τις ομάδες Κ17 και Κ20 και το περασμένο εξάμηνο πήρε μεταγραφή στον Άρη Βουκολιών».

Ο Δημήτρης Κοκονάκης στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις υπογραφές δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στην Επισκοπή. Θεωρώ ότι η μεταγραφή μου αυτή αποτελεί ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια προκειμένου να κερδίσουμε όλοι μαζί την παραμονή της Επισκοπής στην κατηγορία». Αντίθετα, ο Αρκάδιος Δημητριάδης ζήτησε και αποδεσμεύθηκε από την κρητική ομάδα, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.