Βαθμολογία

Ο Ταουσιάνης αναλαμβάνει την Καβάλα

Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα είναι ο νέος τεχνικός της Καβάλας. Ο πρώην εκλέκτορας του Εργοτέλη και του Αιολικού αναλαμβάνει αντί του Γιώργου Γουνελά, ο οποίος θα γίνει βοηθός του, ενώ ο Βαγγέλης Καρασάββας αποτελεί το νέο προπονητή τερματοφυλάκων.

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά από προσεκτική αναζήτηση και με γνώμονα όχι μόνο το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη.

Το βιογραφικό και το προφίλ του είναι πλούσιο και  αξιόλογο, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα του Εργοτέλη (Superleague) και του Αιολικού, ενώ δούλεψε και ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Μαζί του στον πάγκο της ομάδος μας παραμένει ο Γιώργος Γουνελάς ως βοηθός ενώ ο Βλάσης Καζάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager. 

Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καρασάββας στην θέση του Κώστα Τσανάκαλη, ο οποίος εργάστηκε στον ομάδα μας με επαγγελματισμό και αφοσίωση και τον ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά του».