Βαθμολογία

Αχιλλέας Φαρσάλων: «Γιατί τόσο μένος;»

Η Διοίκηση του «Α.Ο.Φ ΑΧΙΛΛΕΥΣ» συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας για την υπερπροσπάθεια που έκαναν στον σημερινό τελικό και θεωρεί πως αυτοί είναι οι ηθικοί νικητές του τελικού.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον κόσμο του Αχιλλέα μας που σε ακόμη ένα παιχνίδι στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας ως ο 12ος παίκτης της. Η Διοίκηση της ομάδος μας θέλει να εκφράσει την πικρία της καθώς σε ακόμη ένα παιχνίδι πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Και αυτό διότι σε ακόμη μια αναμέτρηση θα ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθούμε με διαιτητικές αποφάσεις εναντίων του Σωματείου μας οι οποίες κατά την γνώμη μας αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αρχικά έχουμε την φάση του 55’ όπου ο κ. Αναστασίου υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Νίκο Βούλγαρη, σε μια φάση που κατά την προσωπική μας άποψη δεν υπάρχει σε καμία των περιπτώσεων παράβαση.

Επίσης ο κ. Κορέστης «κλείνει τα μάτια» σε μαρκάρισμα του Κουρδή με τα δυο πόδια πάνω στον Μπένο και δεν δείχνει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Απόλλων (σ.σ  θα ήταν η δεύτερη και θα αποβαλλόταν) όπως ορίζει ο κανονισμός.

Ενώ και το μαρκάρισμα του Καραμπούζη εντός της περιοχής  84’ θεωρούμε πως είναι αντικανονικό και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Μας λυπεί αφάνταστα το γεγονός πως σε ένα παιχνίδι πραγματικά γιορτή για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας τα «βλέμματα» τράβηξαν πάνω τους οι διαιτητές της αναμέτρησης και πάλι με αποφάσεις εις βάρος του Αχιλλέα μας.

Φέτος είμαστε μάρτυρες σε μια προσπάθεια «αφανισμού» της Επαρχίας μας και του Ιστορικού σωματείου μας από την διοργανώτρια αρχή.

Γιατί τόσο μένος κατά του Αχιλλέα κύριοι;

Όπως και να έχει εμείς θα προσπαθούμε αγωνιστικά και μόνο να κρατάμε ψηλά την «σημαία» του Ιστορικού Σωματείου του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα από το χειροκρότημα του κόσμου (σ.σ και όχι μόνο φιλάθλων του Αχιλλέα) ποία ομάδα ήταν η καλύτερη.