Βαθμολογία

Στο τιμόνι του Εθνικού Φιλιππιάδας ο Γιάννος

Ήρθε τελικά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Φιλιππιάδας με τον Ηλία Μαγκάκη να αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Τη Δευτέρα (22/2) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά τον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου και την εκτός έδρας ήττα με 1-0 για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όμως είχε παραμείνει για το παιχνίδι με τον Τύρναβο (1-1).

«Ανακοινώνεται η από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Μαγκάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αλλά και για το ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μετέπειτα πορεία της αθλητικής, κοινωνικής και οικογενειακής του ζωής και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Όμως ο Εθνικός δεν έμεινε για πολύ χωρίς προπονητή, αφού η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Γιάννου στον πάγκο. Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Εθνικός Φιλιππιάδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιώργο Γιάννο. Του ευχόμαστε καλή συνεργασία και κάθε επιτυχία στο έργο του».