Βαθμολογία

Καραδήμος: «Σταθεροί στο πλάνο μας»

Άγγιξε μία ακόμη μεγάλη νίκη η Καλλιθέα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας (22/2) ισοφαρίστηκε από τα Τρίκαλα στο 85' με κεφαλιά του Ντόικιτς. Οι ποδοσφαιριστές του Λουκά Καραδήμου έκαναν ξανά κατάθεση ψυχής, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κι έτσι εκείνος δεν είχε κανένα παράπονο στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 15 - 20 λεπτά. Μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ ακόμα και να «κλειδώσουμε» το ματς, αλλά δεν το κάναμε. Επόμενο ήταν τα Τρίκαλα να πάρουν μέτρα. Χάσαμε τον έλεγχο στο κέντρο και τα Τρίκαλα πίεσαν πολύ από το 20' έως το 45'.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το θάρρος των παικτών μου να διεκδικήσουν τη νίκη ως το 96'. Και αυτό προσπαθώ να τους περάσω, πως ό,τι και αν γίνεται εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί στο πλάνο μας και σε αυτό που έχουμε σχεδιάσει.

Είμαι ευχαριστημένος και ομαδικά και ατομικά. Όλοι είναι νέα παιδιά. Η ομάδα άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τον Χειμώνα. Να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις να αισθάνονται πρωταγωνιστές παιδιά 22 και 23 ετών».