Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Ψιμουλάκης

Το ντεμπούτο του Σταύρου Ψιμουλάκη στον πάγκο των Τρικάλων ήταν θετικό από τη στιγμή που έφυγε με βαθμό από την Καλλιθέα τη Δευτέρα (22/2). Εντούτοις, ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας στάθηκε στους μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του Ναβάρο από την αποστολή.

Οι δηλώσεις του Ψιμουλάκη: «Μετά το 75' και με τις συνθήκες που υπήρχαν (σ.σ. τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ υπέστησαν θλάση) είναι αξιοσημείωτο πώς πήραμε τον πόντο. Το αποτέλεσμα μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουν οι τραυματίες μας, τόσο καλύτερα.

Το δικό μου πνεύμα είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και να εκπληρώσουμε την επιθυμία του προέδρου. Ξέραμε ότι θέλαμε θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας για να καλύψουμε το έδαφος. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Κάναμε μία νέα αρχή μήπως και μείνουμε στο κυνήγι της ανόδου. Πήραμε οξυγόνο.

Βγάλαμε μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό κάτι λέει. Παίξαμε με... οκτώ ως το τέλος, αλλά κυνηγούσαμε το γκολ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, γιατί ο κόσμος και ο πρόεδρος είναι πικραμένοι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, γιατί βοήθησε να γίνει ένα πολύ καλό ματς. Έχουμε βαρεθεί αυτό το πράγμα με το ταμπούρι.

Για τον αποκλεισμό του Ναβάρο από την αποστολή είπε: «Το ρόστερ είναι υπερφορτωμένο. Εγώ δεν μένω σε κανένα όνομα και σε κανένα βαρύ συμβόλαιο. Χρειαζόμαστε παλικάρια και χαρακτήρες μέσα στο γήπεδο. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει, ήταν κουρασμένος και του έδωσα χρόνο. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό τον δικό μου. Εγώ θέλω να πιέζω ψηλά, να κάνω επιθετική άμυνα. Η ομάδα δεν είναι ούτε ο Ναβάρο, ούτε ο Ψιμουλάκης. Η ομάδα είναι Α.Ο. Τρικάλων και θα παίζουν οι καλύτεροι.

Το «εγώ» στα αποδυτήρια δεν υπάρχει και το έχω ξεκαθαρίσει. Υπάρχει «εμείς». Με 10.000 κόσμο που έρχεται στο γήπεδο οι απαιτήσεις είναι άλλες. Ούτε παράταση ζήτησα ούτε χρόνο προσαρμογής. Ούτε η ομάδα μπορεί να δώσει παράταση χρόνου. Όσοι μπορούν παίζουν».