Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Συγχαρητήρια στα παλικάρια της Παναχαϊκής»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανήκει στο στρατόπεδο των ηττημένων, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Παναχαϊκή. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Δευτέρας (22/2), ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας συνεχάρη τον Στάθη Σταθόπουλο και «τα παλικάρια του», ενώ στάθηκε στο γκολ που ανέβασε την ψυχολογία του αντιπάλου.

Οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη: «Η εικόνα μας ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Το έλεγα όλη την εβδομάδα στους παίκτες μου, πόσο δύσκολος αντίπαλος θα ήταν η Παναχαϊκή, ειδικά έχοντας στον πάγκο της τον Στάθη Σταθόπουλο. Αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός αγώνα, ενώ στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Μετά το γκολ όμως ανέβηκε η ψυχολογία της Παναχαϊκής και εμείς δεν είχαμε ηρεμία για να διεκδικήσουμε έστω τον βαθμό

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Σταθόπουλο και στα παλικάρια της Παναχαϊκής. Παρ' όλες τις αντιξοότητες που έχουν στην καθημερινότητά τους που παλεύουν για την ιστορία, για τον εαυτό τους και για μένα, για τους ποδοσφαιριστές. Πραγματικά κ. Σταθόπουλε (σ.σ. απευθύνθηκε στον αντίπαλο τεχνικό), είναι οδηγός για την καθημερινότητά μας».

O Φώτης Κισκαμπάνης, από την πλευρά του, σχολίασε: «Σήμερα δυστυχώς δεν σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ίσως περιμέναμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ κακοί. Δεν αξίζαμε τη νίκη, ίσως όμως δεν αξίζαμε και να χάσουμε κιόλας.

Δεν έγινε κάτι για μας που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Πιστεύω θα προσπαθήσουμε στα άλλα παιχνίδια να κερδίσουμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για την προσπάθεια που κάνει»