Βαθμολογία

Σκοπελίτης και τυπικά στη Νίκη

Ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα ο Φίλιππος Σκοπελίτης. Ο 21χρονος επιθετικός άνηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά η διάλυση της ΠΑΕ τον έφερε στο αντίπαλο στρατόπεδο από τα τέλη του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχώρισε στους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν, όμως εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να εξελιχθεί περαιτέρω μέχρι στιγμής.

Αυτό ευελπιστεί να κάνει μέσω της Νίκης Βόλου, η οποία τη Δευτέρα επισημοποίησε τη συνεργασία τους. Μάλιστα, ο Κώστας Βελιτζέλος θα έχει στη διάθεσή του το νεαρό άσο στο κυριακάτικο (28/2) ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Φίλιππο Σκοπελίτη. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης γεννήθηκε στις 26/08/1994 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και περιφερειακός επιθετικός.

Αγωνίστηκε στην Κ-20 και την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (25) συμμετοχές, επιτυγχάνοντας (3) γκολ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».