Βαθμολογία

Η Παναχαϊκή είναι εδώ...

Οι 15 παίκτες της Παναχαϊκής έκαμψαν την αντίσταση (1-0) της ΑΣΑ και πανηγύρισαν μετά από τρεις μήνες. Η ΑΣΑ ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την επικράτηση, όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι όλα όσα περνούν το τελευταίο διάστημα μάλλον τους πείσμωσαν παρά τους έκαναν να τα παρατήσουν. Με τον Πέδρο στο αρχικό σχήμα να προέρχεται από ίωση και μόλις 4 αναπληρωματικούς στον πάγκο, έδωσαν μάχη κόντρα στους Θεσσαλούς που είχαν περισσότερες λύσεις και τελικά στο 65' έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ.

Ο Πορτογάλος μέσος εκτέλεσε φάουλ, ο Τσάμης απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Μουκίδης με προβολή βρήκε δίχτυα. Η πίεση που θα ασκούσαν οι φιλοξενούμενοι ήταν αναμενόμενη, αλλά αυτή τη φορά ο Στρέζος κράτησε το μηδέν στην άμυνα και η Παναχαϊκή δεν δέχτηκε γκολ στο φινάλε, όπως είχε συμβεί απέναντι σε Καλλιθέα και Κισσαμικό. Μάλιστα, ο τεχνικός, Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» έκανε και τρεις αλλαγές.

Σκόρερ: 65' Μουκίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, I. Λαμπρόπουλος (87' Ρουμπάτος), Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Μουκίδης, Ρόκας, Τρίγκας, Πέδρο (90'+1' Βορύλλας), Χαρτσιάς (90'+3' Παπανικολάου).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Δημόπουλος, Ακασού, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (63' Σκαθαρούδης), Υφαντής, Τσιλούλης (46' Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Τζέκος, Μαυριάς (69' Τσούκαλος).

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου). Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Παπανικολάου (Κορινθίας).