Βαθμολογία

Σάντσες: «Δεν μετανιώνω που έφυγα από την Μπαρτσελόνα»

Κάθε άλλο παρά νοσταλγία για τις μέρες που έζησε στη Βαρκελώνη, νιώθει ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος επεσήμανε ότι αισθάνεται δικαιωμένος με την απόφασή του να μετακομίσει στην Άρσεναλ.  

Ο Χιλιανός επιθετικός, με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ρωτήθηκε για την προ δύο ετών επιλογή του να αφήσει τους «μπλαουγκράνα» για χάρη των Λονδρέζων.

«Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Έκανα πραγματικότητα ένα όνειρό μου όταν πήγα εκεί. Λίγοι ποδοσφαιριστές, όμως, μένουν στην ίδια ομάδα για όλη την καριέρα τους. Είναι λογικό να φεύγεις. Ήθελα μια νέα πρόκληση, μια νέα εμπειρία. Με τόσους επιθετικούς ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην Μπαρτσελόνα θεώρησα σωστή απόφαση να φύγω. Μου έκανε καλό τελικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στην Άρσεναλ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός σταρ, ενώ όσον αφορά την πρώτη αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του σε λίγες ημέρες για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

«Όλοι ξέρουμε ότι η αποστολή μας δεν είναι εύκολη. Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία. Θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Και να θυμάστε, η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο ο Λίο»!