Βαθμολογία

Αισιόδοξος για το μέλλον ο Μπαξεβάνος

Νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση στον Κισσαμικό για τη συνέχεια χαρακτήρισε το κυριακάτικο (21/) 1-0 επί της Ζακύνθου ο Σπύρος Μπαξεβάνος.  Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας υποστήριξε ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στάθηκε σε μία μόνο φάση των φιλοξενούμενων, στους οποίους ευχήθηκε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε: «Μία νίκη που μας δίνει κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και προηγηθήκαμε νωρίς πριν το εικοσάλεπτο.

Από εκεί και πέρα πάλι μας έπιασε ένας πανικός για τη διαχείριση του αποτελέσματος, νομίζω όμως ότι το ξεπεράσαμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την καθολική υπεροχή στο παιχνίδι και η μόνη φάση που απειληθήκαμε ουσιαστικά ήταν από στημένη φάση, όπου είχαμε κατοχή της μπάλας στο κέντρο και κάναμε λάθος κι από το κέντρο βγάλαμε την μπάλα κόρνερ.

Νομίζω ότι η μόνη φάση που μπορούσαμε να το… πληρώσουμε ήταν αυτή. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είμαστε μία καινούρια ομάδα στην κατηγορία, που προσπαθεί να βρει αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Να ευχηθώ στην ομάδα της Ζακύνθου καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους της. Είναι μία ομάδα που πέρασα κι εγώ από εκεί και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Εμείς κοιτάμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που θέλουμε κι αυτό να το κερδίσουμε».