Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Τρίποντο κορυφής σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ πήρε η Κέρκυρα, η οποία την Κυριακή (21/2) έκαμψε την αντίσταση του Πανελευσινιακού με 3-0. Οι Φαίακες δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους «σταχυοφόρους», αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης ξεκαθάρισε πως περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Πήραμε ακόμη μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορούσε αφού βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, αμέσως μετά το πρώτο γκολ ήρθε και το δεύτερο και όλα μπήκαν σε τάξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να είμαστε σοβαροί, δυστυχώς όμως παρότι βγάλαμε πολλές τελικές, είχαμε φλυαρία στα τελειώματα. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τις συνεργασίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και σε ένα βαθμό τα καταφέραμε. Θέλουμε και μπορούμε ακόμη καλύτερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε. Κοιτάζουμε τώρα τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός και Τρίκαλα εντός».