Βαθμολογία

Φωτιάδης: «Διαβάσαμε το παιχνίδι του Άρη»

Να κόψει βαθμούς από τον Άρη αποσπώντας ισοπαλία 0-0 κατάφερε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου και ο Κώστας Φωτιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως εξήγησε ο βοηθός του Παναγιώτη Διλμπέρη, είχαν μελετήσει σωστά το ματς και κατάφεραν να «εξουδετερώσουν» τα… όπλα του. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο τη νίκη σε κάθε ματς και φυσικά τη σωτηρία της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως και στον πρώτο γύρο παίζουμε πάντα για τη νίκη. Τον Άρη τον γνωρίζουμε, σαν ιστορία, αλλά σήμερα καταθέσαμε την ψυχή μας. Μπροστά μας έχουμε ένα μαραθώνιο, στόχος να σωθεί η ομάδα μας. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Για τον στόχο της ομάδας του: «Στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε σε μία φάση, πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό, αλλά κυνηγάμε το τρίποντο. Γι αυτό και η επιθετική φιλοσοφία στις αλλαγές μας σήμερα».

Για τα μαρκαρίσματα: «Δεν είμαστε ομάδα, που θα παίξει σκληρά. Όπως ξέρετε, αν υπήρχε σήμερα μία σκληρότητα, είναι λόγο του αντιπάλου. Δεν παίζουμε βρώμικα. Είναι μέσα στο κλίμα του ματς. ήταν μαρκαρίσματα από το πάθος, στο όριο του επιτρεπτού, δεν πήραν εντολή οι παίκτες να.. σκοτώσουν τον αντίπαλο».

Για την αντιμετώπιση των παικτών που κάνουν την διαφορά από τον Άρη: «Σίγουρα η κακή μέρα του Τάτου, αλλα και ποδοσφαιριστών σαν τον ίδιο επηρεάζουν. Διαβάσαμε το παιχνίδι του Άρη. Κλείσαμε Τάτο και Κόκε και προσπαθήσαμε να πιέσουμε μπροστά. Δουλέψαμε πάρα πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι».