Βαθμολογία

Τρία γκολ και νίκη για την Χαραυγή!

Η Χαραυγή κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Άρη Κουλουρίου με σκο 3-2. Στο 15’ ο Κολομητρούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι και το 0-1.

Στο 25’ ο Πετράκης Ε. μετά από σπάσιμο του Παππά με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 35’ ο Λαχανάς έδωσε στον Παππα και αυτός με προβολή το 2-1. Στο 50’ ο έσπασε ωραία ο Παππάς στον Σκοτεινιώτη και με πλασέ το 3-1.

Στο 60’ ο Μπακαβέλος μείωσε σε 3-2 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Για τους γηπεδούχους στο 75’ ο Σκοτεινιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 80’ και 90’ ο Πετράκης Ε. θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

*Πολλά τα παράπονα για την διαιτησία από την διοίκηση και τους παίκτες του Κουλουρίου.

Α.Ε.Σ Χαραυγή: Καρανίκας, Βαρσάμης, Πετράκης Χ., Μακρής, Περιτογιάννης, Βιντσάνι (60’ Καρατζής), Γκουτζαμπασούλης, Λαχανάς (75’ Ζυγούρης), Παπάς, Σκοτεινιώτης, Πετράκης Ε.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράντζης): Δημητρίου, Μιχόπουλος, Μπακαβέλος (70’ Γαρυφαλλόπουλος), Νεράντζης, Παπαγεωργίου, Φασούλας (80’ Καρλιγκιώτης Α.), Καρλιγκιώτης Μ. (46’ Δέλλας), Κάτσης, Κοτάκος, Μάριος, Κολομητρούσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Τέγος, Μπακαλμπάσης.

Bάσω Γκατζούλη