Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για το Μαυροβούνι

Επιστροφή στις νίκες για το Μαυροβούνι καθώς έκαμψε με 2-1 τη Δόξα Υπέρειας. Στο 25’ ο Ακριβόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, με τη μπάλα να χτυπά πρώτα στα δοκάρια και να καταλήγει στα δίχτυα (1-0).

Στο 75’ σουτ κεραυνός έξω από την περιοχή από τον Γκατζόγια και 1-1. Για τους φιλοξενούμενους άλλες δύο φάσεις στο 65’ και 68’ δύο καλά σουτ του Γκατζόγια πέρασαν άουτ.

Για τους γηπεδούχους άλλες φάσεις. Στο 15’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ, στο 20’ ο Νότας επίσης ένα καλό σουτ λίγο άουτ. Στο 30’ ο Μπατζέλας πήρε την κεφαλιά λίγο άουτ και στο 78’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 93’ ο Νούλας το σουτ, απέκρουσε σε κόρνερ ο κίπερ.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Ράιδος, Βαρσάμης, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Νότας, Πάττας (80΄Θεοχάρης), Γραμμένος (70΄Τζήκα), Ακριβόπουλος (87΄Νούλας).

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Μαργαριτόπουλος, Τσούρης Κ., Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Γκατζόγιας, Τασιόπουλος, Γούναρης, Τσούρης Γ., Καλφόγλου (30’ Παλιούρας, 60’ λ.τ. Κερμελίδης), Τσούνι (80’ Ηλιάδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Λάκης, Μπουρονίκος.

Βάσω Γκατζούλη