Βαθμολογία

Κρίμα και άδικο για τον Τύρναβο!

Ο Τύρναβος έδωσε μια πολύ μεγάλη «μάχη» στην δύσκολη έδρα της Φιλιππιάδας και ενώ βρέθηκε μια ανάσα από ένα τεράστιο τρίποντο, δέχθηκε την ισοφάριση σε ένα άσχημο χρονικό σημείο και έτσι έμεινε με την πίκρα το 1-1.

Ο Τύρναβος προηγήθηκε με το γκολ του Κόκκορα στο 86΄ αλλά δυο λεπτά αργότερα ο Εθνικός Φιλιππιάδας έφτασε στην ισοφάριση και συγκεκριμένα στο 88΄, με σουτ του Λάππα.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τους παίκτες του Μίλτου Ζιάκα να κάνουν κατάθεση ψυχής και να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να ανταποκριθούν. Έφτασαν σχεδόν στην… πηγή, σημείωσαν ένα όμορφο γκολ με τον Κόκκορα, όμως μετά από πολύ λίγο δέχθηκαν την ισοφάριση.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ηλιάς Μαγκάκης): Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος (77΄Μαλλάτος), Άτσκα, Λέντζος, Κολιάκης (70΄Τσακανίκας), Μαζιώτης, Μάλλιος, Γήτας (65΄Παπαρούνας), Λάππας.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Παπαχρήστος (84΄Σβερκούλης), Μπαρούτας, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μανιώτης, Τασιούλης, Λούγκος, Βούζας (64΄Κόκκορας), Λίταινας, Κωστούλας (84΄Νούσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γιούργας, Σκορδίλης, Γραικός (Κέρκυρας).