Βαθμολογία

Προθεσμία ελπίδας μέχρι τις 29/2 για τα δελτία στην Παναχαϊκή

Κι όμως μπορεί να ελπίζει ακόμα η Παναχαϊκή των… χιλίων προβλημάτων! Οι «ροσονέρι» έχουν καταθέσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων στην ΕΠΟ και σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, έχουν περιθώριο μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου για να τα εκδώσουν.

Αυτό είναι το θετικό, ωστόσο, το ζήτημα πλέον είναι πόσα δελτία θα απομείνουν… Και αυτό διότι μετά τους Ανδρέα Λαθύρη και Κώστα Διγαλάκη υπήρξε και τρίτος παίκτης απ’ όσους είχαν υπογράψει την περίοδο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου που αποχώρησε. Ο λόγος για τον αμυντικό Γιώργο Ρογκότη, που δεν άντεξε την αναμονή, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και έφυγε. Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Τσεβάς ζήτησε και πήρε μια εβδομάδα άδεια από τις προπονήσεις μέχρι να δει τι θα γίνει...

Γενικότερα όμως, στην Παναχαϊκή ασκείται μεγάλη πίεση για να μείνουν ελεύθεροι όλοι οι υπόλοιποι νεαροί παίκτες που αποκτήθηκαν ώστε να προλάβουν να μεταγραφούν μέχρι το τέλος του μήνα σε ερασιτεχνικές και τοπικές ομάδες.

Στους περισσότερους λοιπόν, οι διοικούντες, αλλά και ο ίδιος ο Στάθης Σταθόπουλος, η παρουσία του οποίου αποτελεί εγγύηση για την τήρηση όλων των συμφωνιών, έχουν δώσει προθεσμία να κάνουν υπομονή μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας και βασικά μέχρι την Τετάρτη - Πέμπτη (24-25/2).