Βαθμολογία

ΕL...Αλάτικο

Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Φαλανιακού και Σμόλικα Φαλάνης το χώρισε το γκολ του Αλατά δίνοντας στους «γηπεδούχους» το τρίποντο.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Πρώτα απείλησε ο Σμόλικας όταν το σουτ του Σκούπρα θα περάσει μόλις άουτ στο 11'. Στην επανάληψη τώρα ο Φαλανιακός απείλησε στο 55' με τον Μπλέντι και στο 80' με τον Αλεξανδρή.

Απο την άλλη ο Σμόλικας είχε ευκαιρίες με τους Κολοβό και Τανάγια Χ. Στο 60΄ο Δάσσιος θα δεχθεί την δεύτερη κίτρνη κάρτα και θα αφήσει την ομάδα του με δέκα.

Το γκολ ήρθε για τον Φαλανιακό όταν ο Βαρσάμης θα κάνει την σέντρα και με τις κόντρες η μπάλα θα βρει την πλάτη του Αλατά και έτσι θα γίνει το τελικό 0-1 στο 87'.

Να αναφέρουμε ότι ο Σμόλικας βράβευσε την κ.Τσιοφλίκη για την παρουσία της σε Ευρωπαϊκούς αγώνες όμως στο τέλος είχε παράπονα για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κόκκινος (65′ Αλεξανδρής), Λυγούρας, Μπλέντι, Πανταζής, Ιγγλέζος (89′ Γκάζι), Παπαγεωργίου (87′ Χριστιανίδης), Αλατάς.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Κακανούλιας): Γραβάνης, Δολιάνης (10′ λ.τ. Τανάγιας Χρ. (65′ Τανάγιας Β.), Μάρκου, Κολοβός Κ., Λιανός, Βάνης, Κόκρας, Σκούπρας, Δάσσιος, Κακαβίτσης, Μπουζούκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Ακρίβος, Τέγος Άγγ.