Βαθμολογία

Πέρασε από το μαχητικό Καλοχώρι ο Απόλλων

Ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να περάσει από την δύσκολη έδρα του Καλοχωρίου με σκορ 0-2 και να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από πολύ νωρίς ο Απόλλωνας έδειξε τις άγριες διαθέσεις του, είχε πολλές τελικές ευκαιρίες, δύο δοκάρια στο 12’ με τον Μπόντε και στο 30’ με τον Σκούπρα και δύο γκολ στο 27’ με τον Παλάσκα και στο 87’ με τον Νάστα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας, στην επανάληψη όμως μπήκε πολύ δυνατά το Καλοχώρι και στο 49’ έχουμε μια αμφισβητούμενη φάση, όταν έκανε την πάσα ο Μπούνα και ο Βενέτης δέχθηκε χτύπημα από πίσω.

Συνέχιζε να πιέζει για το δεύτερο γκολ ο Απόλλωνας, όμως ο Μπούνα με τον Ταρταμπούκα πάλευαν για να φέρουν το ματς στα ίσα. Και έπρεπε να φτάσουμε στο 87’ για να πετύχει το δεύτερο γκολ ο Απόλλωνας και να φύγει νικητής. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 78’ το Καλοχώρι έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Νεστορίδης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

Στο 10’ ωραία σέντρα έβγαλε ο Κυριάκος από πλάγια, ο Μπόντε βρέθηκε τετ α τετ το σουτ του πήγε άουτ. Στο 11’ ο Παλάσκας σε κενή εστία έστειλε το σουτ άουτ, στο 12’ ο Μπόντε ξέφυγε μόνος του από την άμυνα και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14’ καλό σουτ από τον Δημητρέλη η μπάλα άουτ, στο 20’ φάουλ από τον Κυριάκο, έδιωξε ο Μαρδάνης, στο 27’ ο Κυριάκος εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια και ο Παλάσκας με κεφαλιά το 0-1.

Στο 30’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κυριάκος, ο Σκούπρας την κεφαλιά και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Και ο Λιλολάρι στην επαναφορά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 54’ φάουλ από τον Δημητρέλη η μπάλα πάνω από την εστία. Στο 60’ ο Ταρταμπούκας απέναντι από τον Μπρέλλα που τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή.

Στο 65’ Κυριάκος με Παλάσκα συνδυάστηκαν με τον τελευταίο από πολύ κοντά να χάνει μοναδική ευκαιρία. Στο 66’ ο Παλάσκας έκανε το σουτ έδιωξε ο Μαρδάνης.

Στο 71’ ο Μπόντε το σουτ, τη μπάλα απέκρουσε ο Μαρδάνης, στην επαναφορά ο Παλάσκας έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 87’ ο Παλάσκας έστρωσε στο Νάστα και αυτός με κοντινή προβολή το 0-2.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Τσιαντούλης (80’ Μάρκου), Δούρος, Νεστορίδης, Μαλαχτάρης, Έξαρχος Θ., Μπούνα, Βενέτης, Δημητρέλης (72’ Σαμαράς), Σπυρόπουλος (88’ Παιδής), Ταρταμπούκας.

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Σκούπρας, Γεωργούλης, Χατζής (85’ Νάστας), Κουρδής (88’ Κολιός), Παλάσκας (88’ Κουβελάς), Κούρο, Γιαννακόπουλος, Κυριάκος, Μπόντε.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Αναστασίου, Γκαρέλης.