Βαθμολογία

Διπλό στο δεύτερο ο Ηρακλής Λάρισας

Η Δόξα Βλαχογιαννίου φιλοξένησε τον Ηρακλή Λάρισας και ηττήθηκε με σκορ 0-3. Στην επανάληψη φόρτσαραν οι παίκτες του Τσακμακίδη αφού όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο. Ο Γαριφαλιάς μα τον Σπανό απείλησαν πρώτοι για τον Ηρακλή ενώ η Δόξα είχε δοκάρι στο 25' σε σουτ του Κοντοθανάση Δ.

Η απάντηση ήρθε δέκα λεπτά μετά με το δοκάρι του Αποστόλου. Με το καλημέρα στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ. Στο 49' συγκεκριμένα ο Σπανός. Στο 65' οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Κουρομπίνο. Το 0-2 θα γίνει στο 75' από τον Τριανταφυλλόπουλο ενώ το τελικό0-3 θα γίνει στο 78' με τον Αποστόλου.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λίλιος (85' Γεωργούλας), Αθανασούλης, Ζηρδέλης (70' Κοκόμπελης), Κοντοθανάσης Δ., Κουρουμπίνος (80' Χαράλαμπος).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπανταβάνης, Γαρουφαλλιάς, Φορτομάρης, Λιάκος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Μαυρομάτης (80' Λαβαντσιώτης), Καπετάνιος, Σπανός (85' Τσιάτας), Τριανταφυλλόπουλος (76΄Πότση), Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Στάικος, Παραφέστας.

Βασίλης Παπαχατζής