Βαθμολογία

Νίκη με Μακρή η Γιάννουλη

Η Δήμητρα Γιάννουλης φιλοξένησε την Δάφνη Γλαύκης και την κέρδισε με σκορ 4-1. Πρωταγωνιστής ο Μακρής με 2 ασσίστ και ένα όμορφο γκολ. Το σκορ θα ανοίξει για λογαριασμό των γηπεδούχων στο 23' όταν ο Μακρής θα βρει τον Μανάκα και αυτός με πλασέ θα κάνει το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για την ισοφάριση αλλά οι Τσιόλης Ν. και Μπατσογιάννης δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη η Δήμητρα θα βρει γρήγορα τον δρόμο για τα δίχτυα. Στο 52' ο Αμπατζίδης θα κάνει το 2-0 ενώ το 3-0 θα γίνει με την απίστευτη ατομική ενέργεια του μάκρη και το άψογο τελείωμα στο 65'. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 73' με το γκολ του Αγγελακόπουλου και έχασαν και ευκαιρίες με τους Καλούση και Αγγελακόπουλο. Το τελικό 4-1 θα γίνει στο 90' όταν ο Μακρής θα περάσει όποιον βρει μπροστά του και θα δώσει έτοιμο γκολ στον Κατσαμάκα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Γκουντρουμπής, Καλούσης (80' Κορούτσαλης), Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μανάκας (65' Τσιρτζωκλής), Θώμος, Χατζηγρηγορίου Τ. (50' Αμπατζίδης), Κοταρέλας, Κατσαμάκας, Μακρής.

Δάφνη Γλάυκης (Θοδωρής Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιόλης Β. (65' Αγγελακόπουλος), Αλεξανδρής, Υφαντής, Μπιρόλ, Βεργής, Τσιόλης Ν. (75' Μιτροδήμος), Μπατζογιάννης, Κλαούσης, Σπανούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλη, Γκανάτσιου, Τέγος Δ.

Βασίλης Παπαχατζής