Βαθμολογία

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για την Αστραπή!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας αν και τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στο μαχητικό Αβέρωφ, κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετό άγχος σε όλο το ματς αφού ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη, ώστε να νιώσουν περισσότερα άνετα ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Με γκολ του Γκιουρσάνη στο 85’ οι παίκτες του Νίκου Γκαλίτσιου πήραν το τρίποντο.

Το πάλεψε το Αβέρωφ που έδειξε παρά τη μικρή βαθμολογική συγκομιδή πως διαθέτει ένα πολύ καλό σ’ σύνολο. Στο 2’ ο Γκιουρσάνης στην αντεπίθεση έκανε το σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα η μπάλα άουτ. Στο 28’ ο πολύ καλός Κουτσάκης από δεξιά έκανε ένα σουτ που ανάγκα σε τον κίπερ να διώξει σε κόρνερ.

Στο 39’ ο Μπέλτσιος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 49’ ο Ελευθέρογλου Γ. έκανε ένα σουτ από πλάγια δύσκολα ο Μαγαζιώτης. Στο 64’ ο Ζαφειρούλης σέντρα από δεξιά από κοντά ο Ελευθέρογλου Γ. με σουτ το 1-1.

Στο 72’ ο Ελευθέρογλου Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Μαγαζιώτη να αποκρούσει δύσκολα. Στο 85’ κόρνερ ο Μολάς κεφαλιά ο Παραφέστας έδιωξε ο αμυντικός πάνω στη γραμμή. Στο ίδιο λεπτό ο Γκιουρσάνης από πάσα του Μπέλτσιου μέσα στην περιοχή με σουτ έκανε το 2-1.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Ζαφειρούλης, Παπαμάνος, Παραφέστας, Μολάς, Μπατζέλας, Καλτσάς (84’ Σγουραλής), Γκιουρσάνης (92’ Τσούπρος), Αρσένης (91’ Μπάνος), Μπέλτσιος.

Αβέρωφ Λάρισας (Αποστόλης Ευαγγέλου): Μάνος, Μπέτσιος, Μούτσιος, Ελευθέρογλου Γ., Γκουτσιούδης, Κωφός, Παππάς (80’ Κοδέλι), Αναγνωστόπουλος (46’ Γιώργης Θ.), Καραγιώργος, Κουτσάκης (90’ Χατζής Β.), Ζαφειρούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Καρακώστας, Ντελέζος Θ.