Βαθμολογία

Αχιλλέας 5 αστέρων

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων αφού νίκησε στην έδρα του με 5-0 τον Π.Ο.Ε. Το σκορ άνοιξε ο Ζαγκανάς μετά από λάθος της άμυνας στο 17'. Στο 28' ο Νεμπεγλέρας θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Τλούπας με κεφαλιά θα γράψει το 2-0 ενώ το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου θα γίνει στο 33' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βούλγαρη.

Το πέναλτι το κέρδισε ο Μπένος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν. Στο 58' ο Πλιάγκας θα στρώσει στον Νεμπεγλέρα και με σουτ θα κάνει το 4-0. Το τελικό 5-0 θα γίνει απο τον Καραμπούζη που θα πάρει την επαναφορά απο το δοκάρι του Πλιάγκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μειώσουν με τον Ελευθεριάδη και Καραμάνο.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τσανάκας, Οικονόμου (62' Μεζίνι), Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας (72' Λύτρας), Τλούπας, Κομισόπουλος, Μπένος, Βούλγαρης (55' Πλιάγκας), Ζαγκανάς.

Π.Ο.Ε. (Αλέκος Αλεξανδρής): Μιγδάνης, Κυρίτσης Γ., Καραβέλης, Γεωργούλας, Περτζιόνι (60' Σινάπαλος), Μπούσιας, Καραμάνος (65' Σταμπασίδης), Κυρίτσης Θ., Μηνάς, Ελευθεριάδης, Τσένος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Γ., Νίκζας, Πατέτσος.

Βασίλης Παπαχατζής