Βαθμολογία

Η Γιάννουλη έβγαλε… Selfie

Την Παρασκευή (19/2) στο café Selfie στην όμορφη Γιάννουλη, έγινε μια όμορφη λαϊκή βραδιά που είχε την τιμητική της η ποδοσφαιρική ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης. Το athleticlarissa.gr κάλυψε την όμορφη εκδήλωση

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Καρκατσέλας, όλη η διοίκηση καθώς και ο πρώην πρόεδρος κ. Ηλίας Κουλουψούζης μαζί με την πρώην διοίκηση.

Εκεί ήταν όλοι οι παίκτες, ο τεχνικός κ. Βασίλης Μπακογιάννης καθώς και φίλοι της ομάδας. Την εκδήλωση πλαισίωσε η ορχήστρα του Δημήτρη Μιχαλέ, είχε λαχειοφόρο και πολύ χορό.

Ο πρόεδρος της ομάδας τίμησε τον μεγάλο χορηγό της ομάδας που είναι το café selfie, τους κ. Νικηφόρο Τριανταφυλλίδη καθώς και Χρήστο Μυλιώνη που βοήθησαν τα μέγιστα στην φετινή χρονιά.

Επίσης ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις που βοηθούν την ομάδα και είναι οι: Δαβλέρης Αθανάσιος (ηλεκτρολογικό υλικό), Δρυστέλλας Γιώργος (catering), Μπαράς Νικόλαος (αποθήκη τροφίμων), Μαλλίδης Γιώργος (καροσερί), Μαστρογιώργος Μανώλης (Fast food Ζυγός), Κατσαρός Ηλίας (Γερμανός), Ζερβός Δημήτρης (ΚΤΕΟ), Βλαχοδήμος (Σούπερ Μάρκετ), Πίτσα Rock n chesse και Κοντοτόλης Μιχάλης (υδραυλικός).