Βαθμολογία

«Ατρόμητοι» και ωραίοι…

Την Παρασκευή (19/2) η ποδοσφαιρική ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις εγκαταστάσεις «sport club Βουτυρίτσα». Το athleticlarissa.gr κάλυψε την όμορφη εκδήλωση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο ιδιοκτήτης και κατεξοχήν καταξιωμένος προπονητής κ. Θοδωρής Βουτυρίτσας πήρε το λόγο πριν την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας και αφού ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά της ομάδας τόνισε πως: «Φέτος πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και δικαιούμαστε την άνοδο, η οποία όμως δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά με το καλό θα την δεχθούμε αν έρθει.

Μας ενδιαφέρει στην Ακαδημία να κάνουμε πρώτα καλούς ανθρώπους και μετά καλούς παίκτες και εκείνο που θα πρέπει να μην ξεχνάτε ποτέ είναι πως θα πρέπει να υπηρετείτε πιστά την ομάδα σας γιατί θα έχετε κέρδος σε βάθος χρόνου». Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την επιχείρηση «Πόρτεγο» που είναι στην Παπακυριαζή 38 που έκανε χορηγία στους παίκτες της ομάδας αθλητικό υλικό (φόρμες).

Ειδική αναφορά έκανε στους παλιούς παίκτες και στυλοβάτες της ομάδας που είναι οι κ. Κώστας Χατζής, Θανάσης Στεφούδης, Θάνος Κωστούλας και Δημήτρης Πρασάς. Το φλουρί κέρδισε ο Κώστας Χατζής και η βραδιά έκλεισε όμορφα από όλους όσους βρέθηκαν εκεί.