Βαθμολογία

Τράβηγμα ο Μπαλντοβαλίεφ

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Αυτό έχει να κάνει με τον Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Σκοπιανός τις τελευταίες μέρες αισθανόταν κάποιες μικροενοχλήσεις, έκανε μαγνητική και αυτή έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα και θα μείνει εκτός για τον αγώνα της Κυριακής (21/2). Ωστόσο, κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας αναμένεται να είναι και πάλι μάχιμος.

Όσον αφορά τον Νίκιτς, ιατρικά είναι έτοιμος, ο παίκτης θέλει να παίξει, αλλά ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης δεν έχει κατασταλάξει. Θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή και αν διαπιστώσει ότι δεν είναι στο 100% θα προχωρήσει σε αλλαγή. Λύσεις υπάρχουν άλλωστε με τους Ανδρεόπουλο και Καρντόσο να περιμένουν την ευκαιρία τους.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και ο Ζορμπάς που επιστρέφει από τιμωρία όπως και ο Χιντζίδης αντί του Ντιόγκο. Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως ο Χιντζίδης ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη με γκολ του κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ γενικά ο Ντιόγκο δεν είναι στα καλύτερά του τελευταία. Τέλος, ο Βλάχος αναμένεται να καλύψει το κενό του Γκόμες.

a-sports.gr