Βαθμολογία

Αχαρναϊκός: «Η διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα»

Την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε την Παρασκευή (19/2) ο Αχαρναϊκός, ωστόσο στο Μενίδι «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Τρικαλινού ρέφερι Γρατσάνη. Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 12' και κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός καταγγέλλει την διαιτησία στον αγώνα Αχαρναϊκός - Απόλλων. Σήμερα όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου έγιναν μάρτυρες ξεκάθαρης αλλοίωσης αποτελέσματος.

Η διαιτησία που ρόλος της είναι η αντικειμενική κρίση ενός αγώνα ακύρωσε ένα καθαρό πέναλτι στο 12' υπέρ της ομάδας μας συμβάλλοντας στην αλλοίωση ενός αποτελέσματος που αδικεί κατάφορα τον Αχαρναϊκό.

Έναν Αχαρναϊκό που είχε κατοχή της μπάλας σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία 70-30 μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, και 6-3 τελικές (!).

Έναν Αχαρναϊκό που πάλευε όχι μόνο με τους 11 παίκτες του Απόλλωνα όπως είδε όλη η Ελλάδα, μέσα από το ΟΤΕ TV αλλά και με την διαιτησία! Για άλλη μια φορά θα πούμε πως έτσι “κύριοι” μόνο καλό δεν κάνετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αχαρναϊκος, είτε το θέλετε, είτε όχι θα παραμείνει στα σαλόνια της Φούτμπολ Λιγκ γιατί το οφείλει στους φιλάθλους του».