Βαθμολογία

«Να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με αυτό το μαρτύριο»

Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Άρης, αφού οι «κίτρινοι» έχουν κάνει περίπατο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής φέτος και δεν βλέπουν την ώρα να ξεμπερδεύουν με αυτή την κατηγορία.

Αυτό τόνισε στη media day της Παρασκευής (19/2) ο Αλέξανδρος Καλογέρης, για να χαρακτηρίσει μαρτύριο την παρουσία των Θεσσαλονικέων στο πρωτάθλημα και να υπογραμμίσει ότι οι νίκες φέρνουν και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέχρι τον αγώνα με τον Νέστο να κάνουμε το απόλυτο κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί μεθαύριο.

Αν η ομάδα καταφέρνει και βάζει ένα γρήγορο γκολ, όλα είναι πιο εύκολα. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε περισσότερο και σίγουρα θα ακολουθήσουν καλύτερες εμφανίσεις.

Όσο πιο γρήγορα τελειώσει αυτό το μαρτύριο τόσο καλύτερα θα είναι για μας και για τον κόσμο να ηρεμήσουμε με αυτό το θέμα.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη σεζόν γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Το μόνο που έχουμε σαν στόχο είναι η νίκη σε κάθε αγώνα. Όσον αφορά το κλίμα στα αποδυτήρια, είναι πάρα πολύ καλό κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει. Όταν κερδίζεις, όλα είναι καλά», ανέφερε ο Καλογέρης.

Ακόμη, ο παίκτης του Άρη μίλησε και για το γκολ που πέτυχε στο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, για να πει σχετικά: «Σίγουρα χάρηκα αλλά σε αυτή την κατηγορία δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν το χάρηκα όσο θα ήθελα. Σε ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα ήταν καλύτερα και αυτό αποτελεί και ένα όνειρο για μένα».