Βαθμολογία

Tα λένε τη Δευτέρα Τσίπρας και αγρότες

Καθοριστική για το αγροτικό ζήτημα αναμένεται ότι θα είναι η συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα (22/2) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και αντιπροσωπεία των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι και όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου «έχουν ενημερωθεί όλες σχεδόν οι Συντονιστικές Επιτροπές των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποίηση και έχουν ήδη ανταποκριθεί οι περισσότερες». Και ο υπουργός προσθέτει: «Αναμένουμε και τις υπόλοιπες να ορίσουν τους εκπροσώπους τους. Για εμάς ο δρόμος του διαλόγου είναι ανοιχτός».

Την ίδια στιγμή, την Κυριακή (21/2) οι εκπρόσωποι του αγροτικού τομέα του κόμβου της Νίκαιας θα έχουν νέα σύσκεψη και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τις κινητοποιήσεις τους, προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματά τους.

Η συνάντηση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής στις 12 το μεσημέρι και από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων καλούνται να πάρουν μέρος αντιπρόσωποι από όλη τη χώρα.