Βαθμολογία

Φαν Χάαλ: «Ο… νόμος του Μέρφι»!

Στην κακοτυχία και τα απανωτά- μέχρι και την τελευταία στιγμή με τον Ντε Χέα- προβλήματα τραυματισμών απέδωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ την ντροπιαστική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μίντιλαντ (2-1) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, επικαλούμενος μάλιστα και τον νόμο του Μέρφι , ότι δηλαδή αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει!  

«Νομίζω ότι εφαρμόστηκε ο νόμος… του Μέρφι! Όταν ξεκινάς το παιχνίδι και ο τερματοφύλακας σου είναι ο 14ος που αποκομίζει πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ. ο Ντε Χέα τραυματίστηκε στην προθέρμανση), τότε το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια του συνηθισμένου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Eϊναι απίστευτο πως δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήραμε καμία μονομαχία. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα. Ο Λίνγκαρντ είχε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες έχασε. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε τη Μίντιλαντ στην έδρα της, όμως δε το κάναμε. Όσο για τον Ντε Χέα, έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα δούμε πόσο σοβαρό είναι».