Βαθμολογία

Αινιγματικές δηλώσεις για Χάουαρντ από Μαρτίνεθ

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες των αγγλικών Μέσων ότι αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία σεζόν του Τιμ Χάουαρντ κάτω από τα δοκάρια της Έβερτον και αρκέστηκε απλώς να του πλέξει το εγκώμιο!

Η… ντρίπλα αυτή του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος συνήθως δεν μασά τα λόγια του, εύλογα ενίσχυσε τις φήμες ότι ο πολύπειρος Αμερικανός τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από το «Γκούντισον Παρκ» στο τέλος της περιόδου με προορισμό την πατρίδα του.

«O Τιμ είναι ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει πολλά στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να βλέπεις έναν ξένο ποδοσφαιριστή να δένεται με μια ομάδα που δεν είναι στην πατρίδα του, ιδίως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Η αφοσίωσή του στην Έβερτον είναι μοναδική, βρίσκεται εδώ μια δεκαετία και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Κάνω τα πάντα να τον δω να επανέρχεται στα υψηλά αγωνιστικά του επίπεδα για να κλείσει δυνατά τη σεζόν. Δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για το μέλλον»!