Βαθμολογία

Σκέψεις για Διαμαντόπουλο

Χωρίς περεταίρω προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι «σταχυοφόροι» γνωρίζουν ότι πρέπει να πάρουν το τρίποντο προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά την Κυριακή (21/2).

Την Πέμπτη (18/2) η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως αμυντική τακτική και δεν έκαναν μαζί με τους υπόλοιπους οι Συμελίδης και Γιακουμής που συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το πώς χειρίζονται οι Θεσσαλονικείς την περίπτωση του Διαμαντόπουλου, ο οποίος επίσης δεν είναι έτοιμος.

Στον Αγροτικό κάνουν σκέψεις να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή κόντρα στον Πανσερραϊκό μόνο και μόνο για να νιώθει συνεχώς ότι είναι μέλος της ομάδας. Ακόμα κι αν γίνει αυτό, πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει, αφού χρειάζεται περίπου 10 άλλες δέκα μέρες για να είναι σε θέση να προσφέρει. Είναι ξεκάθαρο, πάντως, πως ο 27χρονος τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης ως προς την αποκατάστασή του. Είναι μία απόφαση που έχει πάρει πάνω του ο γυμναστής της ομάδας θεωρώντας πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα έτσι και παράλληλα θα μπει αμέσως να προσφέρει, όταν είναι απολύτως καλά. Πρόκειται, άλλωστε για παίκτη από τον οποίο περιμένουν πολλά στον Εύοσμο.

a-sports.gr