Βαθμολογία

Νεκρός σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης!

Είδηση - σοκ για τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς το πρωί της Πέμπτης (18/2) έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης. Το δυστύχημα συνέβη στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Θράκης, με το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δημοφιλής τραγουδιστής να προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα στις μπάρες του δρόμου σε μία στροφή.

Αμέσως έφθασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 32χρονο στο νοσοκομείο, αλλά είχε ήδη εκπνεύσει λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων του από τη σφοδρή πρόσκρουση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος που κινούταν με υπερβολική ταχύτητα λίγο μετά τις 8 το πρωί και ο θάνατός του επήλθε ακαριαία.

Η αναγνώρισή του ήταν δύσκολη, καθώς δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφό, αλλά το δύσκολο έργο ανέλαβε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρο στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή (19/2) μαζί με τους Δέσποινα Βανδή και Κώστα Μαρτάκη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα και δύο γυναίκες που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο, με την οποία να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς, όμως, να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.