Βαθμολογία

Δύο μήνες εκτός ο Ρούνεϊ!

Πολύ άσχημα νέα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Γουέιν Ρούνεϊ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα που θα φτάσει τους δύο μήνες!

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως ο αρχηγός της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστός και ο λόγος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Βρετανών, ο Ρούνεϊ έχει πάθει ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου του και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ των «Times» αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Αν επιβεβαιωθεί το χρονικό διάστημα της απουσίας τους 30χρονου επιθετικού, αυτό θα σημαίνει ότι θα χάσει σχεδόν όλο το υπόλοιπο της σεζόν (η Πρέμιερ Λιγκ τελειώνει 15/5), ενώ πλέον σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2016… 

Πάντως αν ο Ρούνεϊ επιστρέψει όντως στη δράση στα μέσα Απριλίου, θα έχει δύο ολόκληρους μήνες μπροστά του μέχρι την έναρξη της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.