Βαθμολογία

Κωνσταντόπουλος: «Μπορούμε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ»

Σίγουρος πως η Μίντλεσμπρο μπορεί να βρίσκεται στην Πρέμιερ Λιγκ της νέα σεζόν, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τερματοφύλακα:

-Για την Μίντλεσμπρο: 

«Η Μίντλεσμπρο είναι μια ομάδα μεγάλη με όλα τα στοιχεία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η στήριξη που έχει από τον πρόεδρο είναι τεράστια. Όταν πήγα στην ομάδα υπέγραψα ένα μικρό συμβόλαιο. Βοήθησε η αλλαγή του προπονητή και έτσι τα τελευταία δύο χρόνια είμαι ο πρώτος τερματοφύλακας.

Πίεση υπάρχει, είναι δεδομένη καθώς όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα δεν είναι για την κατηγορία αυτή. Είμαστε τώρα στην τελική ευθεία και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να το καταφέρουμε».

-Για το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός: 

«Ήταν ένα ντέρμπι όπως όλοι περίμεναν. Η ΑΕΚ είχε να αποδείξει κάτι. Παίχθηκε στα ίσα το ματς. Εντάξει θα υπάρχουν πάντα αμφισβητήσεις και από τις δύο ομάδες για τις αποφάσεις των διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση να φουσκώνουμε τα πράγματα».

- Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα: 

«Ποτέ δεν μπορείς να πεις κάτι. Η γυναίκα μου είναι Άγγλίδα. Εγώ παίζω σε μια μεγάλη ομάδα και όχι αυτή την στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο».