Βαθμολογία

Νέος χορηγός στην ΑΕΛ

Με χαρά η ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΛ ανακοινώνει ως νέο χορηγό εμφάνισης την ασφαλιστική εταιρεία FP - Finance Products Greece. Η FP I.K.E. με έδρα τη Λάρισα, ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2015.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η συνέπεια, η αμοιβαία εμπιστοσύνη στο να προσφέρει φθηνές και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις για το αυτοκίνητό, την επιχείρησή, την κατοικία, τη ζωή τη δική σας αλλά και των οικείων σας.

Σκοπός της η ασφάλεια σας. Τρόποι για να προστατέψετε τη ζωή και την υγεία σας όπως και τα εισοδήματά σας, ώστε να χαμογελάτε ακόμη κι αν χρειαστεί να τη θεραπεύσετε.

Να σας οδηγεί στο μονοπάτι της βεβαιότητας ότι τα όποια γεγονότα στην πορεία της ζωή σας (σπουδές των παιδιών σας, επαγγελματική τους αποκατάσταση, νοσοκομειακή και ιατρική περίθαλψη όλης της οικογένειας, ατυχήματα, ισόβια μηνιαία σύνταξη, εφάπαξ και άλλα) δεν θα σας απασχολούν, γιατί η FP I.K.E μπορεί να σας τα εξασφαλίσει και να δείτε το αύριο άφοβα και αισιόδοξα.

Στόχος της λοιπόν η παροχή λύσεων και η κάλυψη αναγκών, γι’ αυτό και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες που ο πήχης φερεγγυότητας είναι υψηλός. Η ΑΕΛ καλωσορίζει την FP I.K.E. στην οικογένειά της και εύχεται μέσα από τη συνεργασία τους να επιτύχουν τους κοινούς τους στόχους.