Βαθμολογία

Με 16 αστέρια επέστρεψε ο ΝΟΛ!

Με 16 αστέρια (όρια) στις βαλίτσες της, επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη, η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. που συμμετείχε στην ημερίδα ορίων συγχρονισμένης κολύμβησης για Αστέρια 1-7 όπου διεξήχθη το Σάββατο (13/2) στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι 18 αθλήτριες του Ν.Ο.Λ. ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη διεκδικώντας και τα 7 αστέρια συγχρονισμένης κολύμβησης, όπου όχι μόνο κατάφεραν να πιάσουν τα όριά τους αλλά και να καταλάβουν τις υψηλότερες θέσεις της τελικής βαθμολογίας των αγώνων, στους οποίους συμμετείχαν συνολικά 122 παιδιά με 11 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Αποτελέσματα:

7ο Αστέρι:   Σαμαρά Αναστασία (3η θέση), Γκότση Αφροδίτη (4η θέση), Μπουλογιάννη Ιουλία (5η θέση)

6ο Αστέρι:   Σαμαρά Ισιδώρα (6η θέση).

5ο Αστέρι:   Μαραθεύτη Νεφέλη (1η θέση), Πράπα Δήμητρα (4η θέση), Χαϊνη Όλγα (5η θέση).

4ο Αστέρι:   Γκουργκούλια Αγγελική (1η θέση),  Κατσογιάννη Γεωργία (2η θέση).

3ο Αστέρι:   Νταβαρή Λουκία (8η θέση), Παπαλεξίου Δήμητρα (11η θέση).

2ο Αστέρι:   Παπαλεξίου Δήμητρα (3η θέση), Νταβαρή Λουκία (6η θέση), Παύλου Μυρσίνη (12η θέση).

1ο Αστέρι:   Παπαλεξίου Δήμητρα (11η θέση), Παύλου Μυρσίνη(32η θέση).

Επίσης στους αγώνες συμμετείχαν οι: Βολιώτη Ειρήνη (5ο), Ολυμπίου Κατερίνα (4ο), Γαρυφαλλοπούλου Φωτεινή (4ο), Τσιγαρη Στυλιανή (3ο), Παύλου Μυρσίνη (3ο).

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει για τις επιτυχίες τους, τις μικρές αθλήτριες που έλαμψαν δια της παρουσίας τους και την προπονήτριά τους Νταβαντζίκου Γεωργία που υπό την καθοδήγησή της απέδειξαν εμπράκτως, για ακόμη μία φορά, την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ν.Ο.Λ. πετυχαίνοντας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση του τμήματος τόσο μεγάλες επιτυχίες.