Βαθμολογία

Eνίσχυση με Μπέικο στον Πύρασο

Συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις έδωσε την Τρίτη (16/2) ο Πύρασος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρού Νίκου Μπέικου. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε μέχρι τώρα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία και ήταν βασικό στέλεχος, για να μετακομίσει στο συγκρότημα της Νέας Αγχιάλου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ανακοινώνεται η απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Νικόλαου Μπέικου. Είναι γεννηθείς στις 24/9/1998 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζονταν στις ομάδες Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Μάλιστα ήταν βασικό στέλεχος της Κ19 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

Από την πλευρά του, ο Μπέικος δήλωσε: «Η μεταγραφή στον Πύρασο αποτελεί σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου πορεία καθώς μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω και να αγωνιστώ σε μια ομάδα Γ' Εθνικής που δουλεύει πολύ καλά όχι μόνο τη φετινή σεζόν αλλά για αρκετά χρόνια.

Είναι θετικό πως στο ρόστερ υπάρχουν κυρίως νεαροί παίκτες, στην ηλικία μου και λίγο μεγαλύτεροι, οι οποίοι με υποδέχθηκαν εξαιρετικά αυτές τις ημέρες που κάνω προπονήσεις στη Νέα Αγχίαλο. Ελπίζω να βοηθήσω τον Πύρασο να πετύχει τους στόχους του, είμαι χαρούμενος που ανήκω στη μεγάλη οικογένεια αυτής της ομάδος».