Βαθμολογία

Τέλος από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης ο Τομπάζης

Χωρίς προπονητή βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν ο Απόλλων Κρύας Βρύσης. Ο Δημήτρης Τομπάζης, ο οποίος είχε αναλάβει τους νεοφώτιστους του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τον περασμένο Οκτώβριο αντικαθιστώντας στην τεχνική ηγεσία τον Γιάννη Παπανώτα, αποτελεί παρελθόν μετά την παραίτησή του.

«Από τη διοίκηση του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή κ. ΤΟΜΠΑΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ μετά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Παραμένει ένας φίλος της ομάδας μας», ήταν η ανακοίνωση του συλλόγου.

Παράλληλα η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Γιώργου Τσιρλίδη, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Τύρναβο και είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Αναλυτικά :

«Από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ανακοινώνεται ότι αποκτήθηκε ο 23χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Ο Γιώργος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ, στον ΠΙΕΡΙΚΟ, στην PELISTER BITOLA (πρωτάθλημα Σκοπίων) και στον ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 από τον οποίο και αποκτήθηκε. Του ευχόμαστε καλωσόρισε στην ομάδα μας με υγεία και πάντα επιτυχίες».