Βαθμολογία

«Φιλί για ευχαριστώ και άλλα τέτοια»

Λεπτομέρειες από τις συζητήσεις που είχε με τον Άνταμ Τζόνσον έδωσε στο δικαστήριο η ανήλικη κοπέλα με την οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ είχε σεξουαλική επαφή.  

Όπως είπε η νεαρή, που τότε ήταν 15 ετών, ο 28χρονος πήρε την ευκαιρία να της ζητήσει... ανταμοιβή για υπογεγραμμένες φανέλες των «μαυρόγατων» που της έδωσε.

«Δέχθηκα μήνυμα από τον παίκτη της Σάντερλαντ ΆνταμΤζόνσον, τον οποίο είχα για είδωλο αρκετό καιρό. Μου έδωσε τις φανέλες και άρχισε να μου λέει για φιλί για ευχαριστώ. Ήμουν θετική σε αυτό. Ήταν μια σουρεάλ κατάσταση.

Τον συνάντησα ξανά. Του έδωσα φιλί για ευχαριστώ και άλλα τέτοια, περισσότερα. Του είπα ότι ήρθα για το φιλί. Άντε, προχώρα του είπα και ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε. Τον φιλούσα για αρκετή ώρα. Ξεκούμπωσε το κουμπί του παντελονιού μου. Του πήρε ώρα να το κάνει. Έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι και άρχισε να με πειράζει με τα χέρια του.

Την ηλικία μου την ρώτησε όταν ήμουν 16. Όπως περίμενα, το όλο σκηνικό με σόκαρε κάπως. Ήξερα ότι έκανα κάτι λάθος. Δεν είναι ότι δεν το ήθελα, απλώς ήξερα ότι έκανα λάθος. Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία» ανέφερε η κοπέλα μεταξύ άλλων.