Βαθμολογία

Χάσι: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν και την Πέμπτη (18/2) ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι περιμένουν επίσης με ενδιαφέρον το ματς. Δείχνουν να σέβονται και να υπολογίζουν πολύ τους Πειραιώτες και αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά είπε: «Ο Ολυμπιακός παραμένει μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ακόμα καλύτερη σε σχέση με πριν δύο χρόνια όταν μας κέρδισαν εδώ με 0-3, σε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι. Θα πρέπει να πιάσουμε μία πολύ καλή απόδοση και ας ελπίσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα βρεθεί σε καλή μέρα. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου νίκησαν την Άρσεναλ».

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Φρανκ Ατσεαμπόνγκ: «Είχε δεχθεί χτύπημα την προηγούμενη εβδομάδα και παρόλο που ένιωθε ενοχλήσεις αγωνίστηκε. Όμως κόντρα στην Ζούλτε τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό».