Βαθμολογία

Τα μηνύματα του Βοσνιάδη

«Δεν γίνεται να μπαίνουμε έτσι. Πάλι από μία αδράνεια της άμυνας πήγαμε να το πληρώσουμε» είπε μεταξύ άλλων στην προπόνηση της Δευτέρας (15/2) ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης προς τους παίκτες του.

Η Κέρκυρα μπορεί την Κυριακή (14/2) να νίκησε με 2-1 την Παναχαϊκή, όμως, το τρίποντο ήρθε πιο δύσκολα απ' ό,τι θα περίμενε ο καθένας και αυτό δεν άρεσε στον Μακεδόνα, που προσέθεσε επίσης: «να τελειώνουμε τις φάσεις, πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Χρειάζεται να αποκτήσουμε συνοχή».

Κόντρα στους Πατρινούς έπαιξαν επτά παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, οι πέντε εκ των οποίων βασικοί. Επομένως, ήταν λογικό να μην υπάρχει η εικόνα που θα έπρεπε. Γι' αυτό έκανε λόγο για συνοχή στην ομιλία του ο Βοσνιάδης. Ξέρει ότι σταδιακά θα ανεβαίνουν τα νέα αποκτήματα και θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

Από εκεί και πέρα, χαλάρωμα περιελάμβανε η προπόνηση της Δευτέρας για όσους είχαν παίξει. Οι υπόλοιποι έδωσαν φιλικό με την Κ20 και νίκησαν με 3-0. Για την Τρίτη (16/2) έχει δοθεί ρεπό εκτός από λίγους που θα κάνουν ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και την Τετάρτη (17/2) θα ξεκινήσει επί της ουσίας η προετοιμασία για το ματς με τον Πανελευσινιακό.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα χρειάζονται σοβαρότητα» είπε ο 54χρονος για τον αγώνα με την Ελευσίνα κόντρα στην οποία η Κέρκυρα δεν θα έχει τους τιμωρημένους Βενέτη και Γκόμες. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Ζορμπάς.

Τέλος, για κάποιους οι επιλογές κόντρα στην Παναχαϊκή αποτελούσαν έκπληξη. Ο Αραμπατζής αγωνίστηκε για πρώτο ματς πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες καθώς ο Κουτζαβασίλης δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα. Γι' αυτό έγινε η συγκεκριμένη αλλαγή. Ο Ντιόγκο επίσης δεν είναι ανεβασμένος και η αλλαγή του Χιντζίδη αποδείχτηκε μάλιστα χρυσή.

Όσον αφορά τον Ανδρεόπουλο, ήταν άξιο αναφοράς ότι έμεινε εκτός αποστολής την Κυριακή. Ο 22χρονος μέσος δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον περσινό παίκτη. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτά που του ζητούνται να κάνει, ενώ έχει υποπέσει και σε πειθαρχικό παράπτωμα. Στην Κέρκυρα περιμένουν πολλά από αυτόν, αλλά θα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

a-sports.gr