Βαθμολογία

Mε υπογραφή Φραγκούλη στην Α.Ε Καραϊσκάκης ο Διβανές

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υποστηρίζουν ότι ο Τάσος Φραγκούνης έβαλε υπογραφή για να φύγει από την ομάδα και να πάει στην ΑΕ Καραισκάκης ο Πέτρος Διβανές εξέδωσε πριν λίγο η διοίκησης της Α.Ε Φαρκαδόνας. Αναλυτικά:

Μετά την «εξαφάνιση» του Τάσου Φραγκούλη, ένα από τα μεγάλα προβλήματα των ανθρώπων της Α.Ε. Φαρκαδόνας, ήταν η υπογραφή του που έπρεπε να υπάρχει σε όλα τα έντυπα της ομάδας ως γενικού γραμματέα. Εκεί κολλούσε και το θέμα της παραχώρησης του Διβανέ στην Α.Ε. Καραϊσκάκη

Το πρόβλημα λύθηκε όταν ο ίδιος ο αθλητής, βρήκε τον εξαφανισμένο Τάσο Φραγκούλη και πήρε την πολυπόθητη υπογραφή του, για τα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Άρτας.

Οι άνθρωποι της Α.Ε.Φ. θα εύχονταν βέβαια, η υπογραφή του κυρίου Φραγκούλη, να δυναμώνει και όχι να αποδυναμώνει την ομάδα μας, και να την οδηγεί σιγά σιγά στον αφανισμό της.

Τέλος η διοίκηση της ΑΕΦ και η επιτροπή σωτηρίας εύχονται στον Πέτρο Διβανέ, καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του.